Поредното дерби за този месец между ЦСКА и Левски отново ще

...
Поредното дерби за този месец между ЦСКА и Левски отново ще
Коментари Харесай

Отново затварят главни улици в София заради ЦСКА - Левски


Поредното дерби за този месец между ЦСКА и Левски още веднъж ще бъде причина за затварянето на съществени улици и булеварди в столицата.

Двубоят ще стартира в 18:00 ч. на националния стадион " Васил Левски ", а полицията ще взима ограничения за обезопасяване на периметъра и запазване на публичния ред през целия ден.

Във връзка с провеждането на мача от Столична община постановат следните ограничавания:

Забраняват се престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите на участниците в мероприятието, както следва:

От 20.00 часа на 18 април до привършване на футболната среща по алеите в непосредствена непосредственост до Националния стадион „ Васил Левски “.

От 12.00 до 20.00 часа на 18 април на моста пред Национален стадион „ Весил Левски “ – 49 паркоместа и на ул. „ Генерал Гурко “ сред ул. „ Любен Каравелов “ и бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “ -50 паркоместа.

От 17.00 часа на 18 април до привършване на футболната среща единствено при нужда и по преценка на управлението на Столична дирекция на вътрешните работи ще се не разрешава влизането на пътни транспортни средства в двете направления, като се изключи рейсовете на всеобщия градски превоз по:

ул. " Ген.Гурко " сред бул. " Васил Левски " и бул. " Евлоги и Христо Георгиеви ",
Бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " сред пл. " Орлов мост " и бул. " Черни връх "
бул. " Драган Цанков " сред бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " и бул. " Пейо Яворов ".

Преди дербито единствено фенклубът на Левски прикани за събирателен пункт и шествие до стадиона. Най-запалените последователи на домакина ЦСКА си дават среща напряко на трибуните.

Феновете на " сините " ще се съберат на бул. " Тодор Александров " и в 16:15 ч. ще тръгнат към стадиона, като евентуално ще преминат около президентството, постройката на Народното събрание, Софийски университет, ул. " Ген. Йосиф В. Гурко ", а от там и към бранш " Б ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР